Øjencreme

Der er meget diskussion om, hvorvidt det er nødvendigt med øjencreme eller ej. Flere mener at det er nok med den serum/olie/creme, man bruger. Jeg tænker der er noget om det, da ingredienser, som virker i resten af ansigtet selvfølgelig også kan virke på øjenomgivelserne. Der er dog visse ingredienser, som kan være lidt skrappere omkring øjnene pga. den tynde og sarte hud vi har der. Personligt vil jeg også selv nødig undvære øjencreme. Det føles ganske enkelt bare godt at fugte og pleje de sarte omgivelser. Alt efter hvad man går efter, så kan man finde ret lækre øjencremer, der mindsker linjerne omkring øjnene og frisker dejligt op! Jeg har selv prøvet en del øjencremer, og har flere favoritter, men man skal selvfølgelig gå efter ens behov og en man synes føles skøn på huden.

Jeg har listet ti bud op på øjencreme uden kemi.

 

 

Tromborg Eye Gel

En lækker gel med hyaluronsyre, der lægger sig effektivt om øjenomgivelserne. Den køler, fugter og glatter de fine linjer ud. God mod hævede øjeneomgivelser, mørke rander og fine linjer. En optimal opfrisker. Velegnet til sarte øjenomgivelser.

Tromborg Eye Gel

 

 

 

Tromborg Anti Age Eye Cream

Øjencreme som blødgører huden samt reducerer fine linjer. Cremen hjælper med at gendanne hudens spændstighed og glathed. Øjenomgivelserne efterlades næret, løftet og lysende.

Tromborg Anti Age Eye Cream

 

 

Beaute Pacifique Paradoxe Eye Cream

Anti-age øjencreme med vindrueekstrakt, som mindsker og udsætter aldersforandringer samt giver øjenomgivelserne et yngre og mere frisk udseende. Cremen indeholder hyaluronsyre, der giver masser af fugt samt spilanthes acmella flower, der strammer huden op, så den bliver mere glat og ensartet. Ingredienserne bekæmper desuden de frie radikaler og den stress, som vores hud bliver udsat for ved f.eks. sollys.

Beaute Pacifique Paradoxe Eye Cream

 

 

Ecooking Øjencreme

Øjencreme som beskytter og giver energi til øjenomgivelserne. Bl.a. ved hjælp af en patenteret ingrediens, reduceres fine linjer samt forbedres hudens struktur samtidig med at den udglatter. Det er proteinet af hydrolysert rissamt sojabønner, der reducerer mørke rander og mindsker hævelserne samtidig med at det styrker huden elasticitet. Indeholder desuden et højt indhold af en bioaktiv planteingrediens, fremstillet af asparges, som giver huden en jævn tone.

Ecooking Øjencreme

 

 

Nilens Jord Eye Cream

Øjencreme der plejer og fugter de sarte øjenomgivelser. Indeholder hyaluronsyre for at binde fugten i huden, e-vitamin for beskyttende effekt samt naturlige olier som arganolie, mandelolie og canolaolie med deres essentielle virkestoffer, der plejer og styrker øjenomgivelserne.

Nilens Jord Eye Cream

 

 

Rudolph Care Acai Eye Crem

Acai Eye Cream med ingredienser, som virker vitaliserende og styrker elasticiteten i huden omkring øjnene. Fine linjer og rynker reduceres. En opstrammende og nærende øjencreme, som plejer og tilfører fugt til den sarte hud under øjenene.

Rudolph Care Acai Eye Crem

 

 

Vichy Liftactiv Eyes

En plejende og nærende anti age øjencreme, som bekæmper de synlige tegn på aldrig i huden omkring øjnene. Cremen er let i konsistensen og trænger hurtigt ind i huden. Huden efterlades silkeblød og med et glat resultat. Cremen vil desuden kunne reducere synligheden af mørke rander og poser under øjnene.

Vichy Liftactiv Eyes

 

Clinique Pepstart Eye Cream

En opfriskende øjencreme, som samtidig fugter godt. Med kølende applikator, som hjælper med at reducere hævede øjneomgivelser, så øjnene ser friske og vågne ud. Kan bruges når som helst i løbet af dagen, hvor der er brug for en lille opfriskning.

 

Clinique Pepstart Eye Cream

 

 

Origins Ginzing refreshing Eye Cream

En fugtgivende og forfriskende øjencreme. Indeholder Panax Ginseng og kaffebønner, som tilfører en øjeblikkeligt fugt samtidig med at den styrker, lysner og giver trætte øjne glød. Cremen reducerer desuden de mørke rande og hævelser om øjnene, så man får et mere vågent look. Men applikator, som gør det nemt og hurtigt at påføre cremen.

Origins Ginzing refreshing Eye Cream

 

 

Matas Firming Øjencreme Cream

En effektiv anti-age øjencreme særligt udviklet til 50+, men også til tør hud generelt. Denne creme indeholder et aktivt fugtgivende 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks, som forbedrer elasticiteten og giver øjeblikkelig fylde af rynkerne omkring øjnene. Indeholder desuden jojoba, der giver fugt, strammer op og forbedrer hudens elasticitet.

Matas Firming Øjencreme Cream