Ansigtscreme

Der findes et hav af forskellige ansigtscremer, og det vigtigste er selvfølgelig at finde en, der passer til ens hud. Ansigtscreme er blevet skubbet lidt i baggrunden efter at serummer og olier har vundet frem, men det betyder ikke at den ikke stadig er vigtig. For har man tendens til tør hud, så er en ansigtscreme svær at undvære.

Jeg selv har ikke brug for dagcreme i sommerperioden, hvor jeg oftest kan nøjes med serum, olie og solcreme. Til gengæld skriger min hud efter det i vinterhalvåret – og det er ikke blevet bedre med alderen! Her kan huden ikke få nok fugt. Og så bruger jeg i øvrigt altid en god fugtgivende natcreme.

Det skal dog nævnes at, der også findes fine ansigtscremer, der har lindrende effekt på akne eller hud med tendens til rødme. Så er alle anti-age cremerne, men vigtigst her er oftest fugten. Flere eksperter på området har de sidste mange år påpeget at, hvis man kigger lidt på ingredienslisterne over anti age cremerne, er der sjældent nok indholdsstoffer til at det rent faktisk kan fjerne rynker, stramme op osv. De kan til gengæld give masser af fugt, som kan minimere linjer og rynker samt smidiggøre huden.

Så lige i forhold til en anti-age er det fugt, fugt og atter fugt. Derfor har jeg personligt heller ikke det største behov for at ansigtscremen skal kunne alt muligt, da jeg får de fleste gode vitaminer og antioxidanter via mine serummer og olier. Men jeg tror de fleste kvinder vil være enige med mig i at det skal føles lækkert på huden, så på den måde er det jo ikke helt ligegyldigt, hvad man vælger. Og ikke mindst, så betyder det altså bare noget at det er et produkt uden kemi, som man dagligt smører i ansigtet.

Jeg har udvalgt nogle produkter til forskellige hudtyper og fra lidt forskellige brands, som jeg selv holder af og som netop har flere rene produkter i deres sortiment. Alt jeg kommer med bud på her, er tjekket for kemi og altså rene produkter.

 

 

 

 

 

Nilens Jord Face Cream Combination Skin

Denne creme er udviklet til kombineret til fedtet hud, hvor målet er at fugte huden uden at den føles fedtet. Cremen indeholder Sodium PCA og hyaluronsyre for at give godt med fugt samt niacinamide og alge ekstrakt for sebum reducerende effekt.
Nilens Jord anbefaler at bruge denne sammen med deres serum til kombineret hud.

Nilens Jord Face Cream Combination Skin

 

 

Nilens Jord Face Cream Anti Age

En dagcreme, der holder på fugten, særligt til den modne hud. Indeholder E vitamin for en beskyttende effekt samt rødalgeekstrakt for at bidrage til udglatning samt forbedring af hudens spændstighed. Indeholder desuden flere peptider. Kan kombineres med Nilens Jord anti age serum.

 

Nilens Jord Face Cream Anti Age

 

 

 

Nilens Jord Face Cream Normal

En plejende og fugtgivende ansigtscreme, der bidrager til at holde huden sund. Indeholder vitaminer som B, C og E vitamin. Derudover indeholder cremen naturlige olier, som mandelolie og abrikosolie – begge rige på vitaminer og essentielle fedtsyrer. Har desuden et indhold af flere forskellige peptider. Også her findes en serum egnet til netop denne creme, Serum Normal Skin.

 

Nilens Jord Face Cream Normal

 

 

Nilens Jord Night Cream Anti Age

Natcreme med algeekstrakt, der forbedrer elasticiteten og vitaliteten. Indeholder derudover Provitamin B% samt Vitamin E, der plejer og beskytter huden. For bedste anti age effekt, anvend den da sammen med anti age serummet.

 

Nilens Jord Night Cream Anti Age

 

 

 

 

Ecooking Dagcreme Parfumefri

En fugtgivende og plejende ansigtscreme. Indeholder hydiasine, som giver langvarig fugt samt minimere de fine linjer og giver en glattere struktur. Hyadisine fungerer på den måde på samme måde som det fugtgivende hyaluronsyre. Indeholder bla. også Trylagen, som øger fylden i huden.

 

Ecooking Dagcreme Parfumefri

 

 

 

Ecooking Anti Rødme Creme

En lindrende og nærende creme som modvirker irritation og rødme i huden. Cremen både fugter og beroliger huden. Den udjævner og matterer.
Indeholder kamille, som har en anti-inflammatoriske virkning, og som renser huden for frie radikaler, der ellers kan føre til irritation. Aktive ekstrakter fra græs og svampe, der ligeledes virker anti-inflammatorisk og modvirker rødme og kløe samtidig med at huden fugtes og styrkes.
Optimal til en sensitiv eller akneramt hud.

 

Ecooking Anti Rødme Creme

 

 

 

Ecooking Natcreme Parfumefri

En meget fugtgivende natcreme, der reducerer fine linjer og generelt virker udglattende. Cremen indeholder Argireline, der reducerer rynkedybden og desuden virker ligesom botox ved at få musklerne til at slappe af. Derudover indeholder cremen Trylagen, som giver et boost til kollagenen.

 

Ecooking Natcreme Parfumefri

 

 

 

 

Clinique Smart SPF 15

Fugtighedscreme, der med det samme giver en glat og gennemfugtet hud. Ved vedvarigt brug, reduceres linjer og rynker, huden bliver mere ensartet og fugtbarrieren styrkes. Indeholder UVA/UVB solfilter, som udover selve solbeskyttelsen medvirker at til at huden ser levende og frisk ud hele dagen.
Cremen findes til forskellige hudtyper.

 

Clinique Smart SPF 15

 

 

 

Pudderdåserne Anti Age Ansigtscreme

En anti age creme, som arbejder på at reducere synlige tegn på aldring, gendanne hudens barriere samt øge vandabsorptionen, så huden fremstår mere fugtig og spændstig. Cremen beroliger huden og reducerer samtidig irritation og rødme. Velegnet til alle hudtyper.

 

Pudderdåserne Anti age ansigtscreme

 

 

 

 

Ling Dual Moisture Emulsion

En 3-i-1 løsning, der fusionerer egenskaberne fra fugtserum, olie og skintonic. Denne løsning giver masser af fugt og næring, og man vil opleve en smuk glød samt øjeblikkelig plumbingeffekt. Rigtig god til tør, dehydreret eller moden hud. De vigtige ingredienser her squalane, der blødgør huden, ginseng, som opkvikker og hyaluronsyre, som hjælper huden med at holde på fugten.

Ling Dual Moisture Emulsion